overlay color

Nieuws

03-03-2023
VOLLEYBALWEDSTRIJD TEGEN DE LEERKRACHTEN

Na een geslaagde basketbalwedstrijd in het 1e semester, waar de leraren nipt aan het langste eindstadion waren, was het op 3 maart tijd voor een nieuw duel tussen leerlingen en leraren. De leerlingen kregen tijdens een volleybalwedstrijd de kans om wraak te nemen.

Dat ze gebrand waren op een overwinning was vanaf minuut 1 duidelijk. De 1ste set ging lang gelijk op en we zagen veel mooie rally's. Maar met enkele sterke opslagen en smashes haalden de meisjes van de 3de graad (ondersteund met 3 mannelijke medeleerlingen) de 1ste set binnen met 22-25. Dit werd een luid applaus onthaald door tal van medeleerlingen uit alle jaren die supporteren voor hun team van leerlingen.

In de 2e set staken de leraren een tandje bij en konden ze een klein kloofje slaan. Langs beide kanten werden er enorme knappe punten gescoord maar spijtig genoeg was daar het belsignaal al en kon set 2 niet vervolmaakt worden. Daarom kan het recht en de overwinning worden gered dankzij de leerlingen waardoor de stand dit jaar op 1-1 komt te staan ​​​​tussen de leerlingen en leraren.

Bedankt aan de talloze leerlingen die supporteren, mevr. Roovers om de wedstrijd in banen te leiden en de leerlingen sterven het duel wilden gaan. Het was een fijne middag waar sportiviteit en plezier centraal stonden. Dit laat ons alvast uitkijken naar toekomstige duels tussen leraren en leerlingen. Welke dat zullen zijn, zullen jullie nog vernemen in de toekomst ...