overlay color

Nieuws

Italie 7 2
21-10-2023
ITALIËREIS

Op 21 oktober vertrokken alle zesdejaars op hun langverwachte Italiëreis. Onze laatstejaars kregen een volwaardig programma van 11 dagen voorgeschoteld doorheen één der mooiste landen ter wereld.

De bussen van Jakke en Adje voerden ons van Firenze naar Siena, Rome, Pompeii, Paestum en Venetië. Daar werden onze leerlingen ondergedompeld in de rijke geschiedenis en cultuur van Italië. Ontelbare kleppers uit de kunstgeschiedenis passeerden de scène. Het Colosseum, De David van Michelangelo, de San Marco, de Sixtijnse kapel, de Santa Maria del Fiore, de archeologische opgravingen van Pompeii en de Sint-Pieter is slechts een greep uit de indrukwekkende lijst van bezienswaardigheden. Naast de culturele uitstappen was er ook plaats voor ontspanning, een beetje shoppen, quizzen op de bus en uiteraard de legendarische varkenslapjes!

Na anderhalve week keerden we moe maar voldaan terug richting Oostmalle. Dit was een reis die nog lang zal nazinderen, vol leuke herinneringen en een absolute topsfeer. Viva Italia!

Italie 1 3
Italie 2 4
Italie 3 2023
Italie 4 2023
Italie 5 2023
Italie 6 2023
Italie 8 2023