overlay color

Infomomenten

Opendeur

Vrijdagavond 3 mei 2024, 17.00 u. - 21.00 u.

Van harte welkom! 

Personeelsleden en leerlingen ontvangen jullie graag in een sfeervol kader om jullie te laten proeven van wat Maris Stella te bieden heeft. 

Informatie en beleving staan centraal, voor ouders, familie en vrienden van onze huidige leerlingen en toekomstige leerlingen. 

Leerkrachten en leerlingen stellen het studieaanbod en tal van activiteiten voor. 

We dompelen Maris Stella die avond in een sfeervol kader met o.a. muziek, tapasbar en gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Beleef samen met ons een fijne Maris Stella-avond!   

Ben je er graag bij?  Hou dan 3 mei '24 vrij vanaf 17.00 uur. 

Ook onze afgestudeerde oud-leerlingen verwelkomen we graag tijdens de opendeurnocturne. Tot 21.00 u. zijn de gebouwen open voor bezoek.  Voor onze oud-leerlingen blijft aansluitend het gezellige tuincafé nog open. Om 23.00 u. sluiten we ook daar de deuren.

Programma OD Nocturne 2024 v2

Infodag 12-jarigen

Zaterdag 24 februari 2024

Fijn dat je belangstelling toont voor Maris Stella! 

Zaterdag 24 februari '24 mochten we veel 12-jarigen en hun ouders ontvangen op onze rondleiding door de school. Kon je er niet bij zijn maar wens je de school nog te bezoeken voor de start van de aanmeldingen, dan kan je dit melden via secretariaat@marisstella.be.   

Zit je nu in het 5de leerjaar, en wil je er volgend jaar ook bij zijn op onze infodag voor de 12-jarigen, dan kan je hier een persoonlijke uitnodiging aanvragen voor het schooljaar 24-25. 

Alle geïnteresseerden zijn alvast welkom op onze opendeurnocturne op 3 mei ’24. 

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of onduidelijkheden via secretariaat@marisstella.be of telefonisch 03/312.02.33.  Wij staan je graag te woord. 

uniform 5 1

Ben je niet zeker welke richting bij jou past?

Kom dan naar de opendeurnocturne op 3/05/2024.